interview Tom en Niels

Niels_interview 1

Vandaag zijn we Niels in Terbank in Leuven gaan bezoeken. Net voor de kerstvakantie zijn we zijn moeder gaan bezoeken, om haar over het project te vertellen en om haar de beelden te tonen die we willen gebruiken in de voorstelling. Vandaag hebben we een afspraak met Niels. We hebben ook Tom uitgenodigd – de therapeut van Niels in Fioretti. We willen Niels de beelden laten zien die we opgenomen hebben. Bart wil ook een interview doen met Tom en Niels. Dat interview moet onderdeel worden van de publicatie die we gaan maken tegen de première.

Het is een fijn weerzien. Toen Niels op ontslag ging in Fioretti waren wij net met de hele ploeg in Amsterdam aan het werk. Niels vraagt naar de andere kinderen in Fioretti. Wie er nog is en wie al op ontslag is. En of er veel nieuwe kinderen zijn. Het is leuk hem de beelden te laten zien die we in de voorstelling willen gebruiken. Het valt me op hoe aandachtig hij kijkt naar beelden van andere kinderen en pubers. Ook het interview gaat goed. Het is een goeie combinatie om Niels en Tom samen te horen praten over Fioretti. Na een kleine twintig minuten zucht Niels en duwt hij de tafel weg. Twintig minuten is echt lang stilzitten.

We willen hem ook vragen om te komen helpen bij de première in De Werf in maart. We zouden enkele pubers die we hebben leren kennen in Fioretti vragen om mee te helpen met dingen als de zaal klaarzetten, ticketing en publiek begeleiden. Niels ziet dat zeker zitten. Net zoals hij ook altijd heeft meegewerkt tijdens de residentie in Fioretti.

Dan neemt hij ons mee naar de leefgroep om zijn kamer te laten zien. Onderaan zijn raam hangt een sticker van Fioretti. Hij heeft een racebaan met twee auto’s. Ik verlies twee keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: